Výtvarná soutěž

04.01.2012 18:35

Výtvarná soutěž  s názvem "Bílé dny, tiché noci" skončila

Škoda, že její  tématika nezaujala nikoho od čtvrtého do devátého ročníku. Druhá (4. - 6. ročník) a třetí kategorie (7. - 9. ročník) nebyla totiž zastoupena ani jedním obrázkem. O to více výtvarných prací (54) dodaly děti z 1. kategorie (0. - 3. ročník), takže rozhodování bylo velmi náročné.  Zvláště žáčci přípravného ročníku zamotali porotě hlavu. Deset andělů a všichni jasní kandidáti na vítězství! Jak to nakonec dopadlo? Všech deset andělů tu první cenu opravdu dostalo. A protože se starší děti tak "velkoryse" vzdaly nároků na jakékoliv výhry, mohlo být i přidělování oceněných míst velkorysejší. Tentokrát si neodnesli cenu jen tři nejlepší - jak to tak obvykle v soutěžích bývá - ale také malíři ze čtvrtého a pátého místa. 

GRATULACE těmto výtvarným umělcům:

1. místo: Tým dětí z přípravného ročníku

2. místo: Adrianka Krešne, 1. B a Bára Nechanická, 3. C

3. místo: Adélka Hlaváčiková, 1. A

4. místo: Danielka Rauová, 2. C

5. místo: Nikolka Vlasáková, Šárka Nalezinková, 3. C 

Chcete si prohlédnout odměněné práce i řadu dalších vybraných pro zvěřejnění na internetu? Klikněte na obrázek zasněžené chaloupky.

 

e-Kompost děkuje paním učitelkám Ceeové, Mrvíkové, Termerové, Klimecké a Ďurišové za to, že motivovaly své svěřence k účasti v soutěži.